There was an error in this gadget

Monday, October 10, 2011

KAWAN dan kawan...^^

Suatu hari di sebuah rumah....

KAWAN : Assalamualaikum...xsolat ke?
kawan : kejap2,t aku solat..ada keja sikit nih....

5 minit kemudian....

KAWAN : aik...xubah tempat lagi ke?dah solat?
kawan : em...t lah,aku ngah buzy nih,banyak keja...

10 jam kemudian....

KAWAN : ishhh...aku tengok ang ni dari tadi dok kat sini...zohor xubah,asar pn xubah...la ni dah isyak...tapi                ang tetap kat sini...bila ang nak p solatnya....

kawan : ala...t aku solat lah...isk...ang ni...p jauh2 p...

KAWAN : ang dok wat pa dari tadi ni?aku tengok tekun bukan main lagi....

kawan : eh....dok wat keja lah....

KAWAN : keja pa banyak ngat,meh aku nak tngok...owhhh...ni keja ang....dok berfacebook....patut la tekun cm nk mampuih....astagfirullah...

kawan : erkk.....

p/s...pandailah dalam menguruskan kehidupan,banyakkan amalan sebelum tiada peluang tuk melakukan amalan....wallaualam


5 comments:

  1. bes la blog nie....boleh ajar x mcm mane nk wat blog mcm nie?? sye budak baru..hehehe :p

    ReplyDelete
  2. hurrmm..kat mane nk amik gadjet2 yg cun kat tepi2 nie?? teringin gak nk bubuh..hehehe :)thanx taw bab sudi ajar ana... :)

    ReplyDelete
  3. em tepi ni ek?awk klik ke kat c2,lau ada tgn yg kluar,kra dh bleh klik la...pas2 bla dh msuk lman web dia,awk copy dia pnya html 2...pas2 pas la...em fham x?sma2lah kita blaja,sy pn xpndai sngat,msih blaja lg...:D

    ReplyDelete

Silalah komen