There was an error in this gadget

Wednesday, January 4, 2012

Tutup buku lama,bukak buku baru


Assalamualaikum...

Apa khabar semua,harap2 semua sihat ek...dh lama tak tulis entry panjang2...seronok gak sekali sekala nak bermadah kan...tul tak?emm...sebenarnya banyak benda yang aku nak citer tp bila bukak je blog,terus hilang,aku pun tak tahulah nape...aneh betul lah kn aku nih...isk isk isk...

Sekarang ni aku dah melangkah sem baru,banyak benda yang baru2 tp still ada gak yang lama...kadang2 yang lama 2 lah banyak bagi pengajaran kn..tul tak?lau tak ada yang lama,yang baru pun tak kan muncul...sebab yang lama 2 lah yang baru dan akan dipanggil baru sebab tak ada yang baru...eh2,apa lah aku merepek nih...ngarut je petang2 nih....

           Emm...masuk sem baru,banyak plak benda yang aku kena belajar...jem otak ni...dh lama kan cuti,nak mula belajar balik 2 memang liat lah jawabnya...tapi apa2 pun,aku kena lah tanam dalam otak aku ni yang aku kena belajar...lau tak,cam ner nak dapat ilmu kan...haha...pandainya otak aku pk kan....

             Sebenarnya dh 2 minggu aku masuk sem baru,banyak benda yang aku nampak...orang baru,muka baru,subjek baru,baju baru n macam2 lah,lau aku citer memang tak kan habis punya...yang paling best budak baru,lau tengok muka 2 cam bapak orang pun ada,cam tua dari aku je...tapi lau ukur dari segi umur,aku plak yang jadi tua...isk...pening kepala aku nak tengok diorang,lau tak tengok kang jalan langgar tiang plak...

Apa2 pun aku kena lah buat yang terbaik sem ni,tak nak dah cam sem lepas,main je banyak...study ntah apa2...dapat result pun ntah apa2...nsib je lah tak kena repeat paper,lau tak malu aku kat adik2...tul tak?


" Mak,adk janji tau adk tak nak nakal dah...adk kan dah besar...heheheh "



ni masa sem satu dulu2...sopannya...hihi


1 comment:

Silalah komen