There was an error in this gadget

Friday, March 8, 2013

STRESS..!!


Assalamualaikum..

Dah lama tak update blog, cm biasalah,busy je memanjang(malas sebenarnya)..tension betul la semester ni, macam-macam benda kena buat.. orang lain yang konvokesyen tapi kami yang tak konvo ni pun sibuk je nak joint, ntah apa-apa..bila fikir je pasal projek akhir, rasa cam nak jerit kuat-kuat..satu kerja pun tak siap lagi..nak kena present kat supervisor lagi, kompem abih belajar ni jadi pakar sakit mental sebab tertekan..hahah...apa-apa pun,moga-moga semuanya berjalan dengan lancar, Insha Allah

senyum  ^^


No comments:

Post a Comment

Silalah komen