There was an error in this gadget

Wednesday, January 9, 2013

SEMESTER BARU..!


Assalamualaikum

           Dah lama aku tak update blog, macam-macam sarang dah ada kat sini... (-_-)!!
sekarang ni busy sangat ngan kerja2 and assigment2 yang tak penah2 siap.. semester ni semester last, semester depan dah kena pergi LI(latihan industri), ntah apa lagi dugaan nanti..harap-harap semuanya ok lah.. baru je langkah kaki masuk semester baru, dah macam2 berita or keadaan yang tak menyenangkan jadi.. masalah air lah, kes bunuh diri lah.. tapi apa-apa pun, semua tu akan selesai jugak tak kisah cepat atau lambat.. Insha Allah

4 comments:

  1. selamat masuk sem baru . hehe . blajar mana ?
    berabah lah dengan semua khbar angin tuu . huhu

    ReplyDelete
  2. tq ye..belajar kat Politeknik Syed Sira(PTSS)..
    bkan khabar angin tp betul ada yang bunuh diri kat tmpat sy..
    dh famous dh,kesian kat pengarah,bru je tukar kat situ tp dh kena hadapi ujian cm 2..

    ReplyDelete
  3. As salam, lame x singgah dan menelaah blog ni. pape pn selamat masuk sem baru. keep it up bro =D

    ReplyDelete
  4. erk...bro?em..ok tq sbb singgah ye,ada masa t rajin2 la menelaah kat sini..:D

    ReplyDelete

Silalah komen